De afgelopen 20 jaar zijn er diverse boeken van mijn hand verschenen. Het begon met een aantal dichtbundels in eigen beheer. Vervolgens kwamen er bij diverse uitgeverijen boeken met verschillend karakter op de markt. Inmiddels ruim 20 titels.

Als eerste was dat bij uitgever Amber (Amsterdam)
'De grote boodschap' in de zogenaamde (Jack) Spijker(man)reeks, een boekje dat ruime aandacht kreeg in de landelijke pers. Narratio bracht de bloemlezing 'De kerk in het midden' uit.

Bij Novella verschenen drie boeken:
'De jongeheer','Wat scheelt er aan?', 'Kerstballen, kunstbomen en kalkoenen'. Dat laatste is nu nog digitaal beschikbaar op de pagina Digiboeken op de website van www.narratio.nl
In dit overzicht staan niet een aanzienlijke reeks boekjes die verschenen zijn bij Uitgeverij Mondria. Onder meer over tennis, doe-het-zelven, alcohol en verkeer, onder de titels '101 manieren om je partner te perfectioneren', 'Lang leve de alcohol' en 'Tips voor de fanatieke tennisser'. Het gaat hier om cartoonboekjes die uit het Engels zijn vertaald. Voor zo ver bekend zijn ze niet meer in de handel.

De laatste jaren verschenen er ook boeken die bestaan uit interviews die eerder verschenen in diverse media.

De titels zijn
'Baggerdiep', 'Mensen van het water' en 'Het andere ambacht'. Alle drie uitgegeven door De Stroombaan in Papendrecht. 'Baggerdiep' en 'Mensen van het water' zijn nog steeds in de handel, kijk eventueel op www.stroombaan.nl
Op de valreep van het jaar 2000 verscheen 'Het geslacht Kraaijeveld', een uitgave van
To The Point, dat tot stand kwam door een nauwe samenwerking met drie (verre) familieleden over de achtergrond van onze familie inclusief de complete stamboom.

Op de pagina's Interviewbundels, Diversen en Poëzie staan alle boeken nog eens uitgestald.
Bij elke afbeelding leest u een korte weergave van de inhoud.
© 2006-2022 Tekstbureau To The Point/Jacques Kraaijeveld | Dalem Donk 49 | 4207 XE Gorinchem | Telefoon 0183-699638