Ruim 15 jaar is To The Point als bureau voor tekstproducties op diverse fronten actief. Als eerste zijn er de journalistieke bijdragen aan diverse media. Human interest verhalen. Interviews. Technisch getinte verhandelingen, zoals die over Dutchdam (foto rechts).
In de tweede plaats levert To The Point teksten voor folders, brochures, persberichten en advertenties. Het gaat niet alleen om teksten van verschillende aard, maar ook voor verschillende industriŽle sectoren. Technische ondernemingen, maar ook overheden en instanties, middenstandsbedrijven en verenigingen behoren tot de vaste afnemers. Als voorbeeld hiernaast de afbeelding van een jubileumuitgave voor Pellikaan's Verpakkingen in Sliedrecht. Daarnaast zijn er diverse regionale reclamebureaus die regelmatig de hulp inroepen voor allerhande soorten tekstwerk.
Vaak ook als free publicity voor personen zoals theatermaker Johan Cahuzak (foto links) en bedrijven of overheden, zoals het verhaal over een antiquarische atlas van de gemeente Gorinchem. Verder de bijdragen aan diverse specials zoals de Waterbouwspecial en Motorenspecial voor Weekblad Schuttevaer, en de Paas-, Sinterklaas-, Kerst- en Cultuurspecials voor Wegener Uitgeverij Midden Nederland.
Als derde activiteit is er het redactiewerk. Als ondersteuning voor verenigingen en ondernemingen een belangrijk gegeven, zoals een jaarplan voor de Vereniging voor Voedings- en Infusieverpleegkundigen of een wijkjaarplan van de gemeente Gorinchem. Regelmatig gebeurt dit op incidentele basis, maar er zijn ook contacten die al net zo lang bestaan als
To The Point , tien jaar of langer inmiddels, zoals dat met de Vereniging van Sliedrechtse Ondernemingen. Een teken dat kwaliteit en betrouwbaarheid hun geld waard zijn.
To The Point werkt namelijk door de lage overheadkosten tegen redelijke tarieven.
De meeste teksten die To The Point levert, zijn Nederlandstalig. Indien u behoefte heeft aan vertalingen van Engels naar Nederlands of andersom, dan staan we ook voor u klaar. Eventueel ook voor andere vertalingen. Een native speaker zorgt in ieder geval voor de finishing touch. Verder bestaat er regelmatig contact met drukkerijen, uitgeverijen en reclamebureaus. Wilt u gebruik maken van deze extra faciliteiten, dan zijn we graag bereid de nodige stappen voor u te zetten. Denkt u daarbij aan de begeleiding van een brochure of folder van eerste aanzet tot compleet eindproduct.

Klik hier om de folder te bekijken.
© 2006-2022 Tekstbureau To The Point/Jacques Kraaijeveld | Dalem Donk 49 | 4207 XE Gorinchem | Telefoon 0183-699638